Lukijat

tiistai 28. helmikuuta 2017

Vartalonkiertolauta

Nyt olisi sopiva aika hankkia melkein jokaisen tällainen vartalokiertolauta, jos ajattelee että kesällä pitäisi olla hoikempi,tai muuten paremmassa kunnossa, tämä laite lupaa tätä kaikkea... 1.Tehostaa jalkojen veren kiertoa. 2.Painon pudotukseen, polttaa rasvaa. 3.Hengitysharjoituksiin. 4.Tasapainoon. 5.Tietysti lihakset vahvistuu. Laitteessa on myös jalkapohjaan refleksipisteet, joiden stimuloinnilla on hyvä vaikutus kehoon. Laite oli tarjouksessa, maksoi vain 10eur. Sitten vielä Jaffat kaupasta, jotka tänään maksoivat 99cent/kilo.

7 kommenttia:

Ripranie kirjoitti...

Vartalonkiertolaite vaikuttaa mielenkiintoiselta. En ole moisesta ennen kuullutkaan.
Mistä kaupoista noita voi ostaa ja paljonko on ns. normihinta. Jos ei satu tarjouksesta löytymään. Voitko kertoa?

Irma kirjoitti...

No tuohan olisikin kiva osto, jos noin hyviä tuloksia tuottaa täytyykin käydä katselemassa mistä niitä löytää kiitos vinkistä :)

pike kirjoitti...

Kiitos kommenteista, jäikin mainitsematta tuo kauppa mistä niitä saa, eli Tokmanni, niitä taitaa olla joka kaupungissa, normaali hinta 0li 15,95, niin iso alennus tuotteesta,jos olet Turun alueella, niin Tokmanneja on länsi-keskuksessa ja liedossa.Testasin laitetta eilen, ja todella on tehokas lantion seudulle etenkin,säännöllisyys vielä lisää tuloksia.

anja kirjoitti...

Kiitos vinkistä, piipahdan meidän Tokmannilla katsomassa löytyykö.

Sussi kirjoitti...

Kätevä lauta! Hyviä treenejä!

pike kirjoitti...

On todella tehokas, kiitos kommenteista!

Sude kirjoitti...

Kiitos, mukava paketti on noudettu postista. Hyvältä tuoksui ja maistui =)