Lukijat

perjantai 29. syyskuuta 2017

Olihan se junamatka

Pikku kaupungissa Lieksassa on pidetty hämärän kauppoja jo 10 vuotta, ostin sieltä juustomaitoa, omena mehua ja iki(olki)kukkia. Mutta kohokohta oli höyryjuna, joka lähti asemalta kohti Pankakoskea, olihan se nostalgista mennä junaan, mikä kulki puilla, juna ei kuitenkaan päässyt Pankakoskelle asti, kun se joutui jarruttamaan, nimittäin rata oli poikki, junan kuljettaja ei ollut saanut mitään tietoa että rata on poikki, onneksi kieltomerkki oli laitettu, muuten jos sitä ei olisi ollut, juna olisi rytinällä mennyt siinä pimeässä korpeen, monta vaunullista ihmisiä odotti kuumassa, ei ilmastoidussa vaunuissa lähtöä johonkin suuntaan, niinpä junan piti peruuttamalla tulla takaisin asemalle. Olisiko ollut niin että suuronnettomuudelta vältyttiin ?

9 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Olipa mielenkiintoista lukea heti tuoreeltaan tämä juttu matkasta! Mutta hui, sehän ei mennytkään niin kuin olisi pitänyt... Aika hurjaa, ettei ollut tieto kulkenut! Oli varjelusta matkassa, ettei tullut onnettomuutta siitä. Jospa ensi vuonna onnistaisi paremmin. Hyvät nämä kuvat:)

Sesse kirjoitti...

Kiva olisi tuommoisessa höyryjunassa matkustaa! Kyllä täälläkin kerran vuoteen taitaa mennä sellainen, tosin hintaa on enemmän,kuin tuossa sinun lipussasi. Onneksi teillä oli varjelus mukana !

Sussi kirjoitti...

Höyryjunassa on varmasti hauska matkustaa. Hyvä, ettei sattunut mitään

pike kirjoitti...

Kiitos kommentista teille, olen ajatellut tuota junamatkaa jälkeen päin kauhullakin.
(Joku muuten kommentoi kirjoitustani tämän päivän lehteen (lauantain)
Laitan höyryveturi jutun myös, jos julkaisevat sen jonkun päivän lehteen.
t.blogin omistaja

Päden paja kirjoitti...

Melkoinen kokemus tuollaisella höyryveturilla ajella..vaan olipa hyvä että oli veturinkuski hereillä eikä sattunut mitään..Huh!!♥ Leppoisaa viikonloppua sinne!

pike kirjoitti...

Kiitos mutta nyt hyvää alkavaa viikkoa sinne.

Nila kirjoitti...

Melkoinen kokemus. Sinulla on kiva blogi. Junasta tuli mieleen kerran Venäjällä juna pysähtyi yhtäkkiä keskellä ei mitään. Oli pimeä ja kukaan ei ilmoittanut mitään. Odoteltiin noin puoli tuntia ja sitten juna jatkoi matkaansa. Outo juttu , mikä on jäänyt mieleen. Hyvää alkavaa viikkoa.

pike kirjoitti...

Kiitos! Minäkin olen ollut venäjällä junassa, se oli myös kokemus jonka muistan,
ei saanut hymyilläkkään.

Nila kirjoitti...

Kiitos kommentista blogiani vastasin myöhään kun en sitä aiemmin huomannut. Sieniä saa monestakin kaupasta mikä myy vaikka mitä. Kokeilla voi milloin tahansa. Minä teen kukka asetelmia jouluksi samanlaisiin sieniin. Kiitos sinulle kun kiinnostuit blogistani toivottavasti tulet toistekin.