Lukijat

maanantai 28. toukokuuta 2018

kesä ja punkin karkottimet

Muutama kesäinen kuva tässä, Ransulla on nyt kaulassa punkin karkoittimet, vihreä panta on myrkytön,joka lähettää tuoksua josta punkit ei tykkää, myös punainen pallo lähettää korkean äänen, jota ihmiset ei kuule, mutta punkki kuulee ja pelkää, ennen karkottimia otin 3 punkkia Ransusta, nyt niitä ei ole ollut karkottimien ansiosta. Ransulla käpy suussa.

9 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita kuvia jälleen. Ystäväni teki metsänraivaustyötä ja kertoi, että metsässä on niin paljon punkkeja, että hän teippaa kumikengät kiinni metsurinvaatteisiin. Hyvä olla tuollainen punkinestopanta pikkuisella.

Metsäntyttö kirjoitti...

Kauniiita kuvia:) Olenkin ihmetellyt miten lemmikinomistajat pärjäävät tämän punkkiasian kanssa. Onpa hyvä, että on keksitty tuollaisia karkottimia, jotka vaikuttavat tehokkailta. Meilläkin jo muutama punkkihavainto tehty ja se tekee sen, että minulta menee halut kulkea metsässä:(

pike kirjoitti...

Ehkä ei punkkeja ole niin metsässä, vaan niitä on ruohikolla ja heinikossa,minä olen paljon kesäisin metsässä,niin en ole saanut yhtäkään punkkia,koiriin ja kissoihin ne hyppäävät herkemmin,kun juoksentelevat tienvierissä ja heinikoissa.
Kiitos kommenteista!.

Maarit / Rosanpunaista kultaa kirjoitti...

Kivat kesäiset kuvat.

Sussi kirjoitti...

Hienoa, että karkotin tehoaa!

Lauri kirjoitti...

Tua on hyvä vinkki, samanlaiset pannat ihmisillekkin!

Kirsti kirjoitti...

Kauniita kuvia ♥

Anonyymi kirjoitti...

kiitos viimeksi käyneille kommentista, en ollut vähään aikaan käynyt täällä.
Itsellä on lapsena ollut punkki jalassa, niin jalkoihin pannat olis tarpeen.T.tään blogin omistaja

Häivähdys kirjoitti...

Aika jännä tuo äänipanta! Kerro ihmeessä loppukesästä, miten se on tepsinyt!