Lukijat

perjantai 27. elokuuta 2021

kotimaista hyvää / ehdottomasti !

*EHKÄ MONI KATSOIKIN MENESTYSRESEPTIN TV;STÄ, MINÄ IHASTUIN TUOHON KAURAKKAASEEN, *KOSKA VIHDOINKIN VOIN SYÖDÄ SITÄ, VEHNÄ KUN EI SOVI MINULLE, SIINÄ ON 100% KAURAA, TEEN SIITÄ LAATIKKORUOKAA KAHDELLE.
*TOINEN IHASTUTTAVA KOTIMAINEN JUOMA ON AHVENANMAALAINEN TUORE OMENAMEHU 3 LITRAN LAATIKOSSA, OMENA ON LEMPPARI HEDELMÄ, TUOREELTAAN JA MYÖS HILLONAKIN SYÖTYNÄ. *KANNATTAA RUINATA IHMISILTÄ OMENOITA, NIIN PYSYT TERVEENÄ.
*PUOLUKAT NE ON ELÄMÄN ELIKSIIRIÄ, MAHTAVA VITAMIINI POMMI, JA ILMAISTA HERKKUA.
*JA SIENET, NIISTÄ SAAT MONENLAISTA HIVENAINETTÄ TALVEN VARALLE, NÄMÄ EIVÄT OLE SYÖTÄVIÄ TIETÄÄKSENI, VAI TIETÄÄKÖ JOKU MITÄ NÄMÄ SIENET ON ?

15 kommenttia:

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Kaurakasta en ole kokeillut, mutta kiinnostava tuote. Kiitos vinkistä! Ahvenanmaalainen omppumehu on hyvää! Minä kirmailen nyt sienien perässä. Noita kuvassa olevia sieniä en tosin osaa nimetä.

Anneli A kirjoitti...

En minäkään tunne kaurakasta. Kiinnostavaa kyllä, eli voisi hyvin kokeilla. Sienimetsässä mekin laukkaamme. Mukavaa viikonloppua sinulle!

Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti...

Kiitos vinkistä (Kaurakas). Tuota pitääkin etsiä kaupasta ensi kerralla.

Repu kirjoitti...

Kaurakasta täytyy kokeilla. Olen muutamiin kauratuotteisiin kyllä pettynyt, mutta osa toimii erinomaisesti. Josko tämä olisi toimivia.

pirjo kirjoitti...

Kaurakas on ainoa mikä on keksitty suomessa,eli se yrittäjä menestysresepti ohjelmasta, se löytyy s-marketeista ja prismoista, hintakaan ei ole paha, kun se on kotimaista.

KIITOS KOMMENTISTA KAIKILLE !

Emilie kirjoitti...

Joo, minäkin ostan tuota, kun vaan näen sitä seuraavan kerran kaupassa. Minä en ole pastan ystävä ollut, en oikein ymmärrä sen hyvyyttä, mutta en kai ole osannut maustaa niitä hyvin.
Kyllä moni muukin tuote siitä kilpailusta vaikutti hyvältä. Falleroa ainakin ja chiasiemen välipalaa. Kokeilla pitää ainakin!

Jael kirjoitti...

Minäkin katsoin ohjelman, ja musta Kaurakkaan olisi pitänyt voittaa, hieno tuote,ja kun joskus taas pääsen Suomeen, ostan varmasti. Mukavaa elokuun loppua sinulle❤️

MaaritKoo kirjoitti...

Pitää joskus kokeilla kaurakasta.

Kirsti Kaija kirjoitti...

Kauniit kuvat. Kaurakkaalle peukutus.

Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti...

Kauniit kuvat ❤
Viimeisen kuvan sieniä EN söisi!
On varmaan joku kantosieni, joista monet on syötäviä, mutta maku ei ole hääppöinen. Osa kantosienistä on myrkyllisiä, kuten nääpikät. Ja noita on melko vaikea erottaa toisistaan.

pirjo kirjoitti...

kiitos kaikille kommentista !
varovainen täytyy olla sienien suhteen, vain mitkä tunnistaa varmuudella,

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kaurakasta on minunkin pakko kokeilla. Olen allerginen vehnälle.
Ihanaa viikonloppua sinulle.

Suvi K. kirjoitti...

Kaurakasta pitääkin kokeilla joskus :) hyvää syksyä sinulle !

Erikoiset Asiantuntijat kirjoitti...

Juuri näin 🍄🍄🍄

Repolainen kirjoitti...

Kaura on kyllä valloittanut meidänkin keittiötä monimuotoisesti - mutta tuo pasta on vielä saapumatta keittiöömme - kiitos vinkistä! Sen sijaan tuota Ålandin omppumehua riittää pitkäksi aikaa, heinäkuussa kävimme tehtaalle pyöräilyreissullamme ja kun olimme liikkeella pakulla; niin sitähän mahtui mukaan.... joskin on se kulunutkin, viikonloppunakin 3 pientä lisäsuuta tykkäsi hanasta laskea!! Iloa ja energiaa syksyysi... orakkaita ja vahveroita noukittu pannulle; pakkaseen saakka ei ole riittänyt!